Paardrijlessen

Paardrijlessen voor beginners

Bij ons begint u, wanneer u geen ervaring hebt, met het rijden van longe-lessen. Dit zijn privélessen van een half uur, waarin u de beginselen van de paardensport worden bijgebracht. Wanneer u deze beheerst, zoeken wij in overleg met u een geschikte lesgroep uit, waarin u wekelijks kunt rijden. Meer informatie →

Privelessen

Hippisch Centrum Venlo biedt de mogelijkheid tot het volgen van privélessen, zowel met eigen paard / pony of met een manege paard of pony. Neem gerust kontakt met ons op om de mogelijkheden te bespreken via manegevenlo@gmail.com.

Ook voor ruiters van buitenaf is het mogelijk om privélessen te komen volgen.

Privéles voor kinderen

Een eigen pony en op zoek naar een leuke ponyinstructeur? Kom dan eens vrijblijvend een proefles volgen. Voor meer informatie, stuur een email naar info@hcvenlo.nl.

Westernlessen

Westernlessen worden gegeven in privélessen of groepjes van maximaal 4 personen. Het is ook mogelijk, voor mensen die hun eigen paard op een andere locatie gehuisvest hebben, deel te nemen aan de westernlessen.

Freestyleles

De lessen worden gegeven volgens het Freestyle systeem van Emiel Voest door een hiervoor speciaal opgeleide instructeur. De lessen worden onderverdeeld in:

  • loswerken
  • grondwerken
  • dubbele lange lijnen
  • basisrijsysteem

Deze lessen zijn met maximaal twee personen tegelijk te volgen.

Voor vragen omtrent ons lesaanbod, kunt u ons bereiken via info@hcvenlo.nl.